Haberler / Duyurular
Güncel Haberler
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
|
|
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
Babaeski Belediye Başkanımız Av. Abdullah Hacı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında: “ Özgür ve çok sesli bir medya ortamı; şeffaf yönetim, açık toplum ve bilgi edinme hakkının en önemli teminatıdır.
iletişimin hızla küreselleştiği günümüzde insanlığın geleceği bakımından bu teminatın önemini yadsıyamayız. Farklı görüş ve düşünceleri nesnel bir şekilde ortaya koyan tarafsız bir basının, toplumun bilinçlenmesinde dolayısıyla da barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük payı vardır. Ulusal bütünlüğümüzü koruyarak, barış içerisinde, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutmak, başta basın camiasının olmak üzere hepimizin önceliği olmalıdır. Toplumsal gelişmemizde, demokrasimizin sağlıklı işlemesi ve yerleşerek kökleşmesinde hayati bir sorumluluk üstlenen basın mensuplarımızın, görevlerini çağdaş imkanlarla ve daha verimli şekilde yerine getirebilmeleri önemlidir.
Basın meslek ahlak ilkelerine bağlı, tarafsız, kamu yararını her şeyin üstünde tutan ve özel hayata saygılı bir anlayışla çalışmalarını sürdüren bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı
|
|
|
|